ACE ΚΑΜΕΡΑ

  Ace ΚΑΜΕΡΑ

Ένα από τα πιο άρεσε Κάμερα & Φωτογραφία εφαρμογές στο Samsung S-υποδηλώνουν

Επιλέξτε μια προκαθορισμένη Φωτογραφία Θέμα πριν πάρουμε μια φωτογραφία και CameraAce θα το πάρετε από εκεί. Αφού τραβήξετε μια φωτογραφία, CameraAce θα εφαρμόζονται αυτόματα προκαθορισμένα εφέ φωτογραφία του θέματός σας και να τις οργανώσετε για εύκολη πλοήγηση.

Τώρα μπορείτε να καθίσετε και να απολαύσετε φωτογραφίες σας σε λειτουργία slideshow, το οποίο όμορφα εμφανίζει τις φωτογραφίες σας με την μουσική υπόκρουση της επιλογής σας.

Όταν ανάψουν CameraAce, θα σας παρουσιαστεί με έναν πάγκο εργασίας φωτογραφία με πολλαπλές κάμερες, το καθένα με διαφορετικές ρυθμίσεις κατάλληλες για ό, τι θέματα θα θέλατε να φωτογραφίσει. Οι προεπιλεγμένες Θέματα Φωτογραφία περιλαμβάνουν:

• "Family" φωτογραφική μηχανή με το φίλτρο Glow, Στοιβάζονται Πλαίσιο και μουσική υπόκρουση "Lasting Memories».
• "Food" φωτογραφική μηχανή με φίλτρο εσωτερική HDR τοπίο, Polaroid κορνίζα και «Sweet & Lovable "μουσική υπόκρουση.
• "Τοπίο" Camera με φίλτρο τοπίο HDR, το πλαίσιο doublnet και «Κάτι υπέροχο" μουσική υπόκρουση.

Μπορείτε να επεξεργαστείτε τις προεπιλεγμένες θέματα ή δημιουργήστε το δικό σας θέμα φωτογραφίας. Μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε και να διαχειριστείτε όπου αποθηκεύονται οι φωτογραφίες της κάθε κάμερας.

CameraAce έχει βελτιστοποιηθεί για χρήση με το S Pen Samsung. Εκτός από την προσθήκη χειρόγραφες σημειώσεις στις φωτογραφίες σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το S Pen σας να αιωρούνται πάνω στην οθόνη στοιχεία για να δείτε προεπισκοπήσεις πλήρους μεγέθους και λεπτομέρειες φωτογραφία.

[CameraAce Χαρακτηριστικά]

Προ-οργανώσετε τις φωτογραφίες σας: Πριν από τη λήψη έναν πυροβολισμό, να επιλέξετε την κατάλληλη Φωτογραφία θέμα για την αυτόματη επεξεργασία και να οργανώσετε τη φωτογραφία σας.
- Δημιουργία και διαχείριση δικές σας ρυθμίσεις Θέμα φωτογραφίας σας: ορίστε ένα ειδικό φίλτρο, το πλαίσιο, θέση αποθήκευσης και μουσική υπόκρουση για κάθε τύπο μηχανής.
- Οι 4 widgets Κάμερα παρέχονται: το widget σας επιτρέπει να ξεκινήσει γρήγορα μια από προκαθορισμένα θέματα φωτογραφίας σας.
Ενισχυμένη φωτογραφία φίλτρα / εφέ / editor κολάζ - Μην ξεχνάτε να ελέγχετε τις 3 διαφορετικές επιπτώσεις »HDR»
Σκαριφήματος στις φωτογραφίες σας με διάφορα εφέ στυλό - Ακόμα και χωρίς S-pen, μπορείτε να σχεδιάσετε ή σκαριφήματος στη φωτογραφία σας κατά την χρήση συσκευών Samsung τρέχει Android 4.0 +.
Λειτουργία slideshow με τηγάνι και ζουμ αποτέλεσμα, καθώς και μουσική υπόκρουση - να φέρει έξω την ομορφιά σε γκαλερί φωτογραφιών σας
Κορνίζα με χαρακτηριστικό λεζάντα - Μην ξεχάσετε να αφήσετε ένα σχόλιο για τις φωτογραφίες σας.
Οργανώστε (διαγράφουν και να μετακινούν) και διαχειριστείτε τις φωτογραφίες σας με τα εργαλεία διαχείρισης φωτογραφιών CamerAce του.

 

camera-ace1

camera-ace2

Λήψη

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Αυτός το πεδίο είναι κενό.