PHOTOSCAPE

Ένα απίθανο πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών με πολλά επιπλέον εργαλεία

Το Photoscape είναι ένα τέλειο δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών. Περιέχει τόσα πολλά φίλτρα, εργαλεία και ειδικά εφέ που θα δυσκολευτείτε να πιστέψετε ότι είναι πραγματικά δωρεάν.

Το Photoscape περιέχει σχεδόν τα πάντα που χρειάζεστε να βλέπετε, να βελτιώνετε, να επεξεργάζεστε, να εκτυπώνετε και να διασκεδάζετε με τις φωτογραφίες σας. Πραγματικά είναι τόσο πλήρες που πολλοί θα το αποκαλούσαν ένα δωρεάν εναλλακτικό του Photoshop. Σίγουρα δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με το Photoshop, αλλά οπωσδήποτε είναι μια σπουδαία εναλλακτική λύση απέναντι στη ναυαρχίδα της Adobe, και κάνει την επεξεργασία φωτογραφιών πολύ πιο διασκεδαστική!

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του Photoscape είναι ο ασυνήθιστος σχεδιασμός του περιβάλλοντος. Από το κεντρικό παράθυρο του προγράμματος μπορείτε να επιλέξετε τι θέλετε να κάνετε: να δείτε εικόνες, να βελτιώσετε αυτές που δεν βγήκαν τόσο καλές, να εκτυπώσετε πολλές φωτογραφίες σε μία σελίδα σαν κολλάζ, ή ίσως να βάλετε κάποιο από τα δεκάδες φίλτρα και ειδικά εφέ που εμπεριέχονται στο πρόγραμμα.

Άλλα επιπλέον εργαλεία που περιλαμβάνονται στο Photoscape είναι ο μετονομαστής αρχείων, επιλογέας χρωμάτων, εργαλείο σύλληψης εικόνας οθόνης, μέχρι και μετατροπέας αρχείων RAW.

Δεν υπάρχει πραγματικά τίποτε αρνητικό να ειπωθεί για το Photoscape. Απλά κατεβάστε το, δοκιμάστε το και κρατήστε το για πάντα. Είναι δωρεάν!

Μπορείτε να το κατεβάσετε απο τον παρακάτω σύνδεσμο:

photoscape.el.softonic.com/start-download/3tjQyeLV3cjDp-Hw3sCixsiGa5-fl6aIoZ2lmZY=

 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Αυτός το πεδίο είναι κενό.